Van Siervleuk Schnauzers.

Door begeleiding en aansporing van een topfokker begonnen met het tentoonstellen van onze Dwergschnauzers. Goede en zelfs uitmuntende beoordelingen deden ons er over nadenken een nest te fokken. En zie hier het resultaat. Een geweldige worp van 3 reutjes en twee teefjes. Eenmaal de weg van fokken ingeslagen gaan we ons verder professionaliseren. Meer kennis en ervaring vergaren om in een niet al te verre toekomst ons tot de topfokkers te mogen rekenen.

Het zijn juist de uitersten die ons boeien. Enerzijds de zwarte Riesen, imposant, waakzaam, aanhankelijk en speels maar gaan voor je door het vuur. Anderzijds de witte Dwergen. Knuffels, duveltjes met echt een eigen karakter, bereid te leren en zich dingen in korte tijd eigen te maken en ondanks de kleine omvang uiterst waakzaam.

Uiteraard betekende dit grote verandering in ons leven. Het ritme en de regelmaat van de dag wordt door de hondjes bepaald, evenals de nog overgebleven zitplekken in huis en tuin. Bloemperken en gazons zijn niet meer veilig. Maar ondanks een omgeploegd grasveld en een platgetrapt perk is het een heerlijkheid deze lieve boefjes om je heen te hebben.